Running Series Terres de l'Ebre 2020, cancel·lat

COMUNICAT CIRCUIT RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE

Els Clubs i Organitzadors del Circuit Running Series 2020, hem decidit anul·lar la resta de curses pendents i donar per finalitzat el Circuit 2020.

La informació que tenim avui en dia, sobre la situació de la pràctica de l’esport col·lectiu durant els propers mesos , en plena lluita contra la COVID19, ens dóna una complexitat extra en l’organització de les curses que les fa inviables. L’obligació de mantenir distàncies, la impossibilitat de donar avituallaments o serveis de dutxes, etc, etc. Tot i això, continuem treballant i estarem pendents de totes les novetats i evolucions de la situació de l’esport.

En cas que l’evolució sigui positiva i es pugui tornar a una pràctica de l’activitat esportiva més normalitzada, estem estudiant la possibilitat de recuperar part de les curses i organitzar un circuit de Curses per a l’últim tram de l’any. Us anirem informant.

En relació als abonaments, a partir del 9 de juny*, farem la devolució equivalent a les curses anul·lades a la mateixa targeta de crèdit amb la que vau fer el pagament. En cas de dubte o problema envieu-mos un missatge al correu runningser@runningseries.net.

Salut per tothom.

* Les devolucions dels abonaments ja estan fetes a la mateixa targeta de crèdit amb la que es va fer el pagament. Hem enviat un correu a tots els abonats i abonades. Si no rebeu els diners, contacteu amb nosaltres per correu electrònic a runningser@runningseries.net i ho revisarem

Running Series Terres de l'Ebre 2020, cancel·lat