Running Series Terres de l'Ebre 2021, esperant millores

Benvolgudes i benvolguts runners,

En primer lloc us volem desitjar un bon any i esperem que estigueu tots bé i en salut.

Fa temps que no ens posem en contacte amb vosaltres i que no donem cap explicació sobre el Circuit de Curses Running Series Terres de l’Ebre.

Des de que vam donar per anul·lat el circuit 2020, per les restriccions degudes a la pandèmia de la Covid19, el grup de clubs i organitzadors del Circuit Running Series, hem estat molt atents a l’evolució de les mesures i possibilitats de la practica de l’esport en grup i de la realització de proves esportives de competició.

Malauradament, com ja sabeu, i tal com ens comuniquen les autoritats sanitàries, continuem estan en plena crisi sanitària i en ple rebrot de la pandèmia.

No obstant, sembla ser que comencem a tindre esperances de millorar a mitja termini. Per aquesta raó, els clubs i organitzadors del Running Series, hem decidit no arrancar el Circuit de Curses Running Series 2021 fins que tinguem totals garanties sanitàries i la possibilitat de fer curses segures i normalitzades per tothom, participants, organitzadors i públic.

No deixarem de treballar i estarem totalment atents i vigilants a l’evolució de la crisi de la Covid19, i en quan tinguem opcions positives i segures de fer curses amb normalitat hi tornarem. Us volem veure córrer pels carrers dels nostres pobles el mes aviat possible.

Entreneu fort i sobretot tingueu cura. Fins aviat.

Salut a tots.

RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE