cloenda Running Series Terres de l'Ebre 2023 15/12/2023 a El Perelló

Us anunciem que El Perelló acollirà l’acte de cloenda del Running Series Terres de l’Ebre 2023.

Serà el 15 de desembre a les 20:30 h al cinema auditori Victòria del Perelló (carrer de Nava número 43, veure ubicació), on celebrarem l’acte de cloenda de la temporada en el que es lliuraran els guardons als 3 primers i primeres absoluts, als 3 primers classificats de cada categoria i també als finishers.

L’acte és obert a tothom, tant als guardonats i guardonades, com als que han fet alguna cursa i als acompanyants que vulguin assistir a l’esdeveniment per tal de tancar el 2023. Un any en el qual hem tingut 9 curses, totes amb 5K i 10K.

cloenda Running Series Terres de l'Ebre 2023 15/12/2023 a El Perelló

El Running Series Terres de l’Ebre 2023 va començar el mes de març a l’Ampolla, va continuar la cursa del Pont de Deltebre; a l’abril es va córrer a Santa Bàrbara, El Perelló va acollir la seva cursa al mes de maig, el juny va ser el torn de l’Aldea i al juliol es va fer la Cursa Lo Balcó de Camarles. Després del parèntesi dels mesos d’estiu, al setembre repreníem la competició a Jesús i al novembre, curses que encara no s’ha disputat al moment de redactar aquesta notícia, serà el torn de les curses d’Amposta i, per a tancar la temporada, la cursa del Vi es farà a Gandesa.